Αξιολογήσεις για Μουσείο Πύργου Πικουλάκη - Βυζαντινό Μουσείο Μάνης. (Μουσείο) στην Οίτυλο (Πελοπόννησος).
Μουσείο Πύργου Πικουλάκη - Βυζαντινό Μουσείο Μάνης
Αρεόπολη 230 62
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Μουσείο Πύργου Πικουλάκη - Βυζαντινό Μουσείο Μάνης, Μουσείο στην Οίτυλο (Πελοπόννησος)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του Μουσείο Πύργου Πικουλάκη - Βυζαντινό Μουσείο Μάνης
Δευτέρα
8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
Τρίτη
Κλειστά
Τετάρτη
8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
Πέμπτη
8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
Παρασκευή
8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
Σάββατο
8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
Κυριακή
8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
Αξιολογήσεις του Μουσείο Πύργου Πικουλάκη - Βυζαντινό Μουσείο Μάνης
Το προσωπικό έλειπε βέβαια αναγκαστικά να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά της Σπάρτη σ για να βρουν τον φύλακα να έρθει να ανοίξει.
Ανοιχτό μέχρι τις 15:00 και με εισιτήριο 3€. Έχει δύο αίθουσες με βυζαντινά εκθέματα που έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Επίσης, βλέπετε πως ήταν τα καστρόσπιτα στο εσωτερικό τους. Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να το δείτε όλο.
Ωραίο μουσείο, εισοδος 3 ευρώ ανά άτομο, αξίζει η επίσκεψη, αξιόλογα εκθέματα και εκπληκτικές Χριστιανικές εικόνες.
Πολύ ωραίο και ιστορικό μέρος. Να το επισκεφτείτε, όπως και την εκκλησία ακριβώς δίπλα.
Επιβλητικός πύργος, βρίσκεται στο πίσω μέρος του ιερού ναού Παμμεγιστων Ταξιαρχών.
Επισκεφτήκαμε τον Πύργο του Πικουλάκη, που αποτελεί ένα από τα μουσεία που ανήκουν στο "Δίκτυο Μουσείων Μάνης", με θέμα τις "Ιστορίες θρησκευτικής πίστης της Μάνης". Την ώρα που πήγαμε, το μουσείο ήταν κλειστό και έτσι αρκεστήκαμε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από το εξωτερικό του. (Οι ώρες λειτουργίας είναι 08:00 έως 16:00 κάθε μέρα εκτός Τρίτης).
Ένα μικρό μουσείο που στο ισόγειο έχει αρχαιολογικά ευρήματα από τις γύρω περιοχές αλλά και γλυπτά ναών. Στον όροφο υπάρχουν πληροφορίες για τον χριστιανισμό με τοιχογραφίες, εκκλησιαστικά βιβλία και σκεύη. Επίσης πληρώνεις εισιτήριο που κοστίζει 2€.
Έχει ενδιαφέρον το να βρεθείς μέσα σε έναν από αυτούς τους πύργους, ο οποίος κατοικούνταν μέχρι πρόσφατα, αλλά περιέργως σήμερα είναι Μουσείο εκκλησιαστικό και απουσιάζει εντελώς οποιαδήποτε πληροφορία για το ίδιο το κτήριο...