Αξιολογήσεις για Μεσοελλαδικοί Τύμβοι Βρανά Μαραθώνος. (Μουσείο) στην Μαραθώνας (Αττική).
Μεσοελλαδικοί Τύμβοι Βρανά Μαραθώνος
Βρανάς 190 07, Ελλάδα
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Μεσοελλαδικοί Τύμβοι Βρανά Μαραθώνος, Μουσείο στην Μαραθώνας (Αττική)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του Μεσοελλαδικοί Τύμβοι Βρανά Μαραθώνος
Κυριακή
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Δευτέρα
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Τρίτη
Κλειστά
Τετάρτη
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Πέμπτη
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Παρασκευή
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Σάββατο
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Αξιολογήσεις του Μεσοελλαδικοί Τύμβοι Βρανά Μαραθώνος
L. T.
Από τα σημαντικότερα νεκροταφεία της περιοχής είναι του Βρανά, μεσοελλαδικής περιόδου (2000-1600 π.Χ.). Αποτελείται από επτά ταφικούς τύμβους που έφεραν στο φως αγγεία και κτερίσματα που εκτίθενται στο Μουσείο του Μαραθώνα.
Το μεσοελλαδικό νεκροταφείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Μουσείο του Μαραθώνα.
C. Z.
Αξίζει να το επισκεφτείτε ειναι ακριβως δίπλα από το μουσείο.
P. M.
Ακριβώς δίπλα από το μουσείο του Μαραθώνα, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αίθουσα για να προστατεύσει και να αναδείξει τους μεσοελλαδικούς τύμβους. Αξίζει η επίσκεψη ιδανικώς το μέρος για παιδιά άνω των 8 ετών. Εύκολη πρόσβαση
B. V.
Είναι ένα κλασικό νεκροταφείο αλλά έχει ωραία ιστορία. Αξίζει να το επισκεφθείτε.
K. G.
Ιδιαίτερα ενδιαφερον διοτι ειναι ενα σπανιο νεκροταφείο χρονολογιας 3000πΧ-2000πΧ, δηλαδη την εποχη του κυκλαδικου πολιτισμου
M. A. B.
(Μεταφρασμένο) Πρόκειται για τάφους της Πρωτοελλαδικής περιόδου που έχουν καλυφθεί από ξύλινη κατασκευή και έχουν δημιουργήσει ένα μονοπάτι που είναι επισκέψιμο εντός του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη, καθώς το περιεχόμενο των τάφων εκτίθεται στο μουσείο.
(Αρχικό κείμενο)
Se trata de tumbas del periodo pronto heládico que han cubierto por una estructura de madera y han creado un sendero visitable dentro del recinto del museo arqueológico de Maratón. Es una visita muy interesante, dado que el contenido de las tumbas se muestra en el museo.
Κ. Τ. Ε.
C. O. M.