Αξιολογήσεις για Αρχαιολογικός Χώρος Λέρνας. (Μουσείο) στην Καλαμάτα (Πελοπόννησος).
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Αρχαιολογικός Χώρος Λέρνας, Μουσείο στην Καλαμάτα (Πελοπόννησος)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του Αρχαιολογικός Χώρος Λέρνας
Κυριακή
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Δευτέρα
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Τρίτη
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Τετάρτη
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Πέμπτη
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Παρασκευή
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Σάββατο
8:30 π.μ.–3:30 μ.μ.
Αξιολογήσεις του Αρχαιολογικός Χώρος Λέρνας
Γ. Μ.
Ένας σημαντικός προϊστορικός αρχαιολογικός χώρος που σίγουρα πρέπει να δει κάποιος, και ειδικότερα την Οικία των Κεράμων (2300/2200 π.Χ)
B. B.
Από τους σημαντικότερους προϊστορικούς χώρους στην Ελλάδα. Βρίσκεται στα ριζά του ψηλού λόφου του Ποντικού, νότια των Μύλων, κοντά στην περίφημη ελώδη λίμνη της Λέρνας, όπου η μυθολογία τοποθετούσε την Λερναία Υδρα. Στο τμήμα που έχει ανασκαφεί τα βαθύτερα στρώματα απέδωσαν κατάλοιπα μακρόχρονης κατοίκησης της Νεολιθικής εποχής (περίπου 5500 ως 3500 π.Χ. περίπου).
I. B.
..σπουδαίο μέρος.. δυστυχώς τελείως παρατημένο!!
G. M.
Ένας όμορφος σχετικά μικρός αρχαιολογικός χώρος με δυσανάλογη αξία σε σχέση με το μέγεθος του για την προϊστορική αρχαιολογία!!Πραγματικά η Λερνα είναι από τους σπουδαιότερους, αν όχι ο κορυφαίος χώρος για την Πρωτοελλαδικη εποχή στην Ελλάδα! Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς βρίσκεται λίγο έξω από τους Μύλους κοντά στον κύριο δρόμο, στο τέλος ενός μικρού χωματόδρομου. Είναι τρομερά εντυπωσιακή η Οικία των κεραμων, τα υπολείμματα ενός ανακτόρου 300 τετραγωνικών μέτρων του 2300 Π.Χ περίπου!!! Επίσης ότι έχει απομείνει από τα τείχη, τα σπίτια κ.λ.π. Αυτή ακριβώς είναι η αξία αυτού του μέρους, η συναίσθηση του πόσο παλιός είναι ο πολιτισμός που αναπτύχθηκε εδώ....Επίσης υπάρχουν κάποιες πινακίδες με πληροφορίες. Θα μπορούσε ίσως να υπήρχαν περισσότερες!
j. p.
Όποιος δεν έχει πάει
Να παει
Δ. Τ.
Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον σε οτιδήποτε αρχαίο...
N. V.
Μεγάλη αρχαιολογική αξία, μικρή όμως αξιοποίηση.
Β. Τ.
Ένα από τα λίγα μέρη της Ελλάδας που θα πρέπει κάποιος να επισκεφθεί έστω και μια φορά στη ζωή του ......