Αξιολογήσεις για Apico food and coffee. (Εστιατόριο) στην Μπιζάνι (Ήπειρος).
Apico food and coffee
Μανωλιάσης 1, Πεδινή 455 00, Ελλάδα
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Apico food and coffee, Εστιατόριο στην Μπιζάνι (Ήπειρος)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του Apico food and coffee
Κυριακή
11:00 π.μ.–12:30 π.μ.
Δευτέρα
12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Τρίτη
12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Τετάρτη
11:30 π.μ.–1:00 π.μ.
Πέμπτη
12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Παρασκευή
11:30 π.μ.–1:00 π.μ.
Σάββατο
11:30 π.μ.–1:00 π.μ.
Αξιολογήσεις του Apico food and coffee
Α. Χ.
Εντάξει δεν φάγαμε καφέδες πήραμε λιγάκι ακόμα μπορεί να βελτιωθεί ειδικά ο έξω χώρος καλός και δροσερός.
D. L.
Το πιο γευστικό σουβλάκι! Ωραίο περιβάλλον! Τους ευχαριστούμε πολύ!
K. V.
Ωραία ατμόσφαιρα χωρίς φασαρία από αυτοκίνητα με ωραίες γευσεις
K. K.
Κάνει τα καλύτερα πανηγύρια με το μπανιωτη
C. M.
Δεν έχω λόγια.
Γεύσεις χαμόγελο ....
Μια όαση γεύσεων στο κέντρο της Πεδινής.
e. d.
Καταπληκτικό σουβλάκι πιτα,και εντυπωσιακη χειροποίητη πιτσα!!!μπορείς να κάτσεις στην αυλη του κατω απο τα δέντρα απο το πρωί ως το βράδυ.
a. a.
Ειναι ενα απο τα καλυτερα πυτογιραδικα που εχω παι
G. N.
Ακριβό σε σχέση με την ποιότητα που προσφερει
M. F.
Καλή προσπάθεια.. ποιότητα και ευγένεια. Πολύ καλά παιδιά...
M. F.
Εξαιρετικος γύρος και σουβλάκι σε πολύ καλές τιμές.
D. G.
Εξυπηρετικοί και καλό φαγητό. Εξαιρετική επιλογή για πανεπιστήμιο/νοσοκομείο/Πεδινή
C. Z.
Πεδινή και καλό και γρήγορο φαγητό.
v. m.
To meros einai Poli kalo Kai o idioktitis Poli evgenikos
J. N.
Βαγγέλης όλα τα λεφτά
v. t.
Φιλικοί εξυπηρετικο και επαγγελματίες με τα όλα τους...
Χ. Γ.
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΌ BY ΒΑΓΓΈΛΗΣ, ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ...
Ε. Π.
Τέλειο όπως πάντα.....!!!
I. S.
Καλό
Β. Μ.
Ποιότητα
S. M.
Δ. Σ.
Ο. Α.
Δ. Α.
E. B.
Ν. Γ.
N. P.
N. K.