Αξιολογήσεις για Mam to Mam. (Εστιατόριο) στην Χαλάνδρι (Αττική).
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Mam to Mam, Εστιατόριο στην Χαλάνδρι (Αττική)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του Mam to Mam
Κυριακή
12:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Δευτέρα
12:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Τρίτη
12:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Τετάρτη
12:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Πέμπτη
12:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Παρασκευή
12:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Σάββατο
12:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Αξιολογήσεις του Mam to Mam
Χ. Β.
Πολύ όμορφο και προσεγμένο κατάστημα χωρίς τραπέζια.Παίρνεις - φεύγεις. Νέοι και ευγενικοί οι υπεύθυνοι λύνουν όλες τις απορίες.Σίγουρα υπάρχει πολύ μεράκι και φαντασία στα γλυκά τους που είναι ολόφρεσκα,σίγουρα με καλά υλικά, εντυπωσιακή εμφάνιση και προσεγμένη συσκευασία.Στα εικονιζόμενα που πήραμε περισσότερο μας άρεσε αυτό με την κρούστα και μέσα την μούς φυστίκι Αιγίνης. Κακώς δεν πήραμε κάτι με σοκολάτα.Υπέροχη κρέμ μπρουλέ όπως και τα μικρά σού καραμέλας.Τίποτα συγκλονιστικό όμως για να πώ ότι αξίζει η αυξημένη τιμή αλλά και η διαδρομή διότι το κατάστημα είναι σε απομακρυσμένο σημείο και αν δεν κατοικείς εκεί γύρω δεν έχεις λόγο για να πάς.
N. G.
Καλομαγειρεμένο φαγητό γενικά. Λίγα πιάτα, με χορτοφαγική επιλογή, όμως πάρα πολύ αλμυρά! Δυστυχώς με την κατάχρηση του αλατιού σε σημείο να μουδιάζει η γλώσσα καταστρέφεται η όποια νοστιμιά του φαγητού. Η διαπίστωση έγινε από άτομα διαφορετικών διατροφικών συνηθειών και δεν είναι θέμα προσωπικής προτίμησης! Κρίμα, γιατί φαινόταν ότι είχε τις προδιαγραφές για αξιοπρεπές έτοιμο φαγητό.
A. B.
Πολύ καλό φαγητό ,μερικές φορές ανώτερο κι από σπιτικό ,όσα έχουμε δοκιμάσει ήταν πραγματικά πολύ νόστιμα ,ίσως λίγο ακριβότερα απο άλλα έτοιμα φαγητά αλλά πραγματικά πολύ καλής ποιότητας.
A. C.
Λιγες αλλα καλες και προσεγμενες/ποιοτικες επιλογες σε σπιτικο φαγητο!!
Σ. Μ.
V. D.
P. T.
Α. Ν.
P. G.