Αξιολογήσεις για ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟΝ. (Αρτοποιείο) στην Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία).
Περιγραφή
Πληροφορίες για το ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟΝ, Αρτοποιείο στην Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟΝ
Κυριακή
Κλειστά
Δευτέρα
6:00 π.μ.–3:00 μ.μ.
Τρίτη
6:00 π.μ.–3:00 μ.μ.
Τετάρτη
6:00 π.μ.–3:00 μ.μ.
Πέμπτη
6:00 π.μ.–3:00 μ.μ.
Παρασκευή
6:00 π.μ.–3:00 μ.μ.
Σάββατο
6:00 π.μ.–3:00 μ.μ.
Αξιολογήσεις του ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟΝ
v. b.
Νόστιμα υπέροχα ψωμιά, χωρίς έτοιμα μείγματα. Ζητηστε τα προζυμενια τους, αλλά και το λαδιού, τα ψωμιά του τοστ, τις ταχινοπιτες και τις φρυγανιές τους. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Αυτός ο φούρνος είναι ο καλύτερος της Θεσσαλονίκης.
H. V.
Γκουρμέ ψωμί, φαστφούντ τιμές
M. P.
Φρέσκο ψωμί κάθε μέρα με την μοναδική συνταγή και το μεράκι του κ. Άγγελου σε κάθε του ψίχουλο.. Είμαι χρόνια πελάτης του συγκεκριμένου αρτοποιείου και δεν το αλλάζω με τίποτα.
X.
Το Παγγαίο είναι αναγκαίο! Όβερ!
H. P.
This place should be on the tourist maps as a landmark. I haven't tasted bread like this since I was a kid (40 odd years ago), but some of them I've never had before; oat, barley and corn bread to name a few. There aren't many traditional bakeries like this around anymore, so if you're visiting the fair city of Thessaloniki, you should drop by and fill your suitcase!
(Μεταφρασμένο)
Αυτό το μέρος πρέπει να είναι στους τουριστικούς χάρτες ως ορόσημο. Δεν έχω δοκιμάσει αυτό το ψωμί από τότε που ήμουν παιδί (πριν από 40 χρόνια), αλλά μερικά από αυτά δεν είχα ξαναδεί. βρώμη, κριθάρι και ψωμί καλαμποκιού για να αναφέρουμε μερικά. Δεν υπάρχουν πολλά παραδοσιακά αρτοποιεία όπως αυτό, οπότε αν επισκέπτεστε την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να περάσετε και να γεμίσετε τη βαλίτσα σας!
L. S.
g. t.
S. G.
k. K.
T. R.