Αξιολογήσεις για Εργαστηρι Μπακλαβα Χατζηπαράσχου. (Ραφείο) στην Ρέθυμνο (Κρήτη).
Εργαστηρι Μπακλαβα Χατζηπαράσχου
Εμμανουήλ Βερνάδου 30, Ρέθυμνο 741 00, Ελλάδα
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Εργαστηρι Μπακλαβα Χατζηπαράσχου, Ραφείο στην Ρέθυμνο (Κρήτη)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Αξιολογήσεις του Εργαστηρι Μπακλαβα Χατζηπαράσχου
T. C. (.
Είναι όντως το καλύτερ μαγαζί όχι μόνο στο Ρέθυμνο αλλά σε όλη την Κρήτη. Ο παπούς φοβερός. Οι τιμές λογικές προσιτές. Η γεύση; δεν συγκρίνεται όχι μόνο με αυτά του σούπερ μάρκετ αλλά με κανένα άλλο κατάστημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ζ. Μ.
Το παραδοσιακό αυτό εργαστήριο στεγάζεται σε ένα επιβλητικό ενετικό αρχοντικό στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου παρα τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία και ο ανταγωνισμός της αγοράς
Ο κύριος Γιώργος, είναι μία ιδιαίτερη φυσιογνωμία που ξεκίνησε απο 12χρονων παιδάκι σ αυτό το χωρο και κατάφερε να το απογειώσει Αλλά και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στο γιο και κάπως να ακολουθεί και ο εγγονός του! Το μεράκι κ η αγάπη του για τα γλυκά αλλά κυριως για την παράδοση κ για να μην χαθει αυτη η τεχνη του χειροποίητου φυλλου τον κρατα ζωντανο κ με ενεργεια παροτι κοντα στα 90πλέον ..οτι κ να επιλέξετε είναι γευστικο κ σιγουρα κανουν τη διαφορά τα μπακλαβαδάκια που θα βρείτε στην είσοδο ακριβώς μπροστά από το ταμείο.εκει που στέκεται η κυρία Κατερίνα
Αξίζει να επισκεφθεί κάποιος το εργαστήριο αυτο ..σίγουρα ..
Ζ. Β.
Αξιζει μια επισκεψη. Και μονο η ατμοσφαιρα σε οδηγει σε αλλες εποχες. Οταν τρως τα γλυκα αυτα καταλαβαινεις αμεσα τη διαφορά απο τα ετοιμα φυλλα εμποριου.
Π. Μ.
Θρύλος πλέον στην ιστορία του φύλλου κανταιφιου...μπράβο στην οικογένεια και σε όλους που συνεχίζουν αυτή τη παράδοση!!!
C. A.
Δεν ξέρω αν αυτά που πήραμε ήταν μπαγιάτικα, αλλά όλοι όσοι φάγανε είπαν ότι ήταν σκληρά με υπερβολικά πολύ ζάχαρη. Το να βλέπεις να ανοίγουν φύλλο ωραίο.
X. K.
Υπέροχα και λαχταριστά όλα τα γλυκά τους ! Η γυναίκα του πολύ ευγενική και πρόσχαρη !! Δυστυχώς πήρα μόνο ένα ταψάκι με γλυκό για δοκιμή , και ανυπομονώ να ξανά πάω από Σεπτέμβρη για επαναδοκιμη . Ελπίζω να μην αλλοιωθεί η παράδοση και οι άνθρωποι να είναι πάντα τόσο γλυκοί κι εξυπηρετικοί όσο ήταν εκείνοι
Λ. Σ.
Εξαιρετικό παραδοσιακό εργαστήριο.. Ο παππούς είναι αρχιμαστορας και είναι όλα τα λεφτά!!
F. D.
Εξαιρετικός πολιτικος μπακλαβας και καταιφι. Όσο αυτό το ζευγάρι φτιάχνει αυτά τα καταπληκτικά προϊόντα, αξίζει να το δείτε για να μας μείνει κάτι από την παράδοση που έφεραν από τα Μικρασιατικα παράλια. Απίθανη η Κα Κατερίνα και ο κος Γιώργος ακουραστος παρόλο που σηκώθηκε από το πίσω μέρος του εργαστηρίου, αφήνοντας τις πατατουλες του, μας εξήγησαν το τι και πως του φύλλου, του μπακλαβα και του καταιφιου.
Κ. Λ.
Μοναδικός στο είδος του και τα προϊόντα ένα και ένα σε γεύση και ποιότητα
G.
Χειροποίητο φύλλο ότι καλύτερο σε κανταΐφι η μπακλαβα.
Κ. Κ.
υπέροχος μπακλαβάς από φύλλο χειροποίητο.Επαγγελματίσμος και ευγένεια.
Т. М.
(Μεταφρασμένο) Μπακλαβάς κατάστημα μπακλαβάς. Η όλη διαδικασία σε κοινή θέα είναι ένα θέαμα μαγευτικό. Η πιο λεπτή ζύμη απλώνεται σε τεράστια τραπέζια. Ο εξοπλισμός είναι αυθεντικός, πολλές ιστορικές φωτογραφίες.
Το πιο σημαντικό - καταπληκτικός μπακλαβάς! Νόστιμο, λιώστε στο στόμα σας!
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε.
(Αρχικό κείμενο)
Пекарня магазин пахлавы. Весь процесс на виду - завораживающее зрелище. На огромных столах раскатывают тончайшее тесто. Оборудование аутентичное, много исторических фото.
Главное - потрясающая пахлава! Вкуснейшая, тающая во рту!
Обязательно посетите.
J. K.
You would never guess what lies behind an unassuming door lays in fact some of the most delicious baklava and other pastries you can find on the island of Crete. The proprietors have been working from this location for decades, and now in their old age I would fatefully assume its time may be limited. Wonderful sweets with a warm welcome!
(Μεταφρασμένο)
Ποτέ δεν θα μαντέψατε τι κρύβεται πίσω από μια ανεπιτήδευτη πόρτα κρύβεται στην πραγματικότητα μερικοί από τους πιο νόστιμους μπακλαβάς και άλλα αρτοσκευάσματα που μπορείτε να βρείτε στο νησί της Κρήτης. Οι ιδιοκτήτες εργάζονται από αυτήν την τοποθεσία για δεκαετίες, και τώρα στα γηρατειά τους, μοιραία θα υπέθεσα ότι ο χρόνος του μπορεί να είναι περιορισμένος. Υπέροχα γλυκά με ένα ζεστό καλωσόρισμα!
R. M.
Muss man hin gegessen haben. Auf traditionelle Art und Weise wird hier Baklava hergestellt und ich komme aus der Hauptstadt von Baklava und kann dennoch sagen, dass der hier mir besser gefallen hat. Es ist nicht so deftig süß, wie das türkische Baklava. Schön knusprig und nussig. Die herzliche Oma, die da noch gearbeitet hat, passte perfekt ins Bild. Einfach nur köstlich, haben direkt was für die Rückreise mitgenommen.
(Μεταφρασμένο)
Πρέπει να έχει φάει εκεί. Ο μπακλαβάς φτιάχνεται με παραδοσιακό τρόπο εδώ και είμαι από την πρωτεύουσα του μπακλαβά και μπορώ να πω ότι αυτός μου άρεσε περισσότερο. Δεν είναι τόσο χορταστικός και γλυκός όσο ο τουρκικός μπακλαβάς. Όμορφα τραγανό και καρυδιού. Η εγκάρδια γιαγιά, που δούλευε ακόμα εκεί, ταίριαζε τέλεια στην εικόνα. Απλά νόστιμο, πήραμε κάτι μαζί μας για το ταξίδι της επιστροφής.
A. L.
(Μεταφρασμένο) Όμορφη δουλειά, τόση αφοσίωση και αγάπη. Τα γλυκά είναι εξαίσια. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνουν πάντα σε ισχύ στην αγορά.
(Αρχικό κείμενο)
Hermoso trabajo, tanta dedicación y amor. Los dulces son exquisitos. Ojalá sigan siempre vigentes en el mercado.
F. B.
(Μεταφρασμένο) Αν θέλετε να φάτε πραγματικά μπακλαβά, αυτό είναι που πρέπει να έρθετε.
Που φυλάσσεται από έναν παλιό κύριο και τη σύζυγό του με τη βοήθεια του γιου τους.
Είχαμε την ευκαιρία να δούμε αυτόν τον κύριο να διαδίδει τη ζύμη για το βακλάβα: μια τέχνη και μια δουλειά.
Τα αρτοσκευάσματα που κάνουν είναι να πεθάνουν για σπιτικά και δεν είναι συνηθισμένα. Ακόμα και οι τοπικοί αρτοποιοί έρχονται να τον αγοράσουν τη ζύμη.
(Αρχικό κείμενο)
Si vous voulez manger de vraies 'baklavas c'est ici qu' il faut venir.
Tenu par un vieux monsieur et sa femme avec l'aide de leur fils.
Nous avons eu la chance de voir ce monsieur étendre la pâte pour les baklavas : tout un art et que de travail.
Les pâtisseries qu'ils fabriquent sont à tomber et faites maison ce qui n'est pas courant. Meme les boulangers du coin viennent lui acheter la pâte.
N. L.
Stop by if only to appreciate the mastery of the man making this difficult dough. The treats are delicious, and the yiayia selling them is an experience all by herself.
(Μεταφρασμένο)
Σταματήστε για να εκτιμήσετε τη μαεστρία του ανθρώπου που φτιάχνει αυτή τη δύσκολη ζύμη. Οι λιχουδιές είναι νόστιμες και η yiayia που τα πουλάει είναι μια εμπειρία από μόνη της.
V. G.
Rare experience that worth visiting. Hand made kadaifi and baklava
(Μεταφρασμένο)
Σπάνια εμπειρία που αξίζει να επισκεφτείτε. Χειροποίητο κανταΐφι και μπακλαβάς
E. E.
You should not miss! Traditional sweets of excellent quality.
(Μεταφρασμένο)
Δεν πρέπει να χάσετε! Παραδοσιακά γλυκά εξαιρετικής ποιότητας.
K. V.