Αξιολογήσεις για Βεζούβιος Pizza. (Πίτσα) στην Σέρρες (Κεντρική Μακεδονία).
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Βεζούβιος Pizza, Πίτσα στην Σέρρες (Κεντρική Μακεδονία)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του Βεζούβιος Pizza
Δευτέρα
Κλειστά
Τρίτη
4:30–11:30 μ.μ.
Τετάρτη
4:30–11:30 μ.μ.
Πέμπτη
4:30–11:30 μ.μ.
Παρασκευή
4:30–11:30 μ.μ.
Σάββατο
4:30–11:30 μ.μ.
Κυριακή
4:30 π.μ.–11:30 μ.μ.
Αξιολογήσεις του Βεζούβιος Pizza
Πολύ ωραία λεπτή ζύμη και δυνατές γεύσεις με φρέσκα υλικά. Πίτσα ψημένη σε φούρνο με ξύλα... Πολύ απλά, μια από τις δυνατές επιλογές της πόλης...
νόστιμη και αφρατη από τον ξυλοφουρνο καλη τιμη κ δεν έκατσε βαριά στο στομάχι όπως απο άλλες πίτσες. Και η δώρο σαλάτα ήταν πεντανοστιμη. Παραγγέλνω συχνά �
Νόστιμη, ποιοτική πίτσα! Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Ψημένη σε φούρνο με ξύλα. Για κάποιο (χαζό) λόγο είχα πάρα πολλά χρόνια να πάρω και είχα ξεχάσει πόσο νόστιμη είναι. Έκανα τηλεφωνική παραγγελία. Τόσο ο άνθρωπος στο τηλέφωνο όσο και αυτός που το έφερε ήταν ευγενέστατοι. Η πίτσα νοστιμότατη και γευστική, θα προτιμάται από εδώ και στο εξής.
Όταν το ζυμάρι είναι φρέσκο είναι λαχταριστη και νόστιμη όταν όμως είναι μπαγιάτικο μοιάζει σαν φρυγανιά με υλικά πίτσας με λίγα λόγια τζόκερ κατάντησε ο Βεζούβιος
5 ⭐ για την ζυμη της αλλα και τα υλικα της. Συνηθως περνουμε μια + μια δωρο (απ ολα, και την παραδοσιακη) με 10€
Εδώ & χρόνια χάλασε η ποιότητα
& ανέβηκαν οι τιμές.
Υπό νέα διεύθυνση..
Κάτι διαφορετικό.
Η ζύμη της πίτσας είναι 24 έως 36 ώρων Ωρίμανσης**
Και τα υλικά είναι όλα φρέσκα και ποιοτικά,το καλύτερο βέβαια ειναι ότι η πίτσες ψήνονται σε πέτρινο φούρνο με ξύλα.....
**Ωρίμανση**
Η διαδικασία ωρίμανσης, κάνει την πίτσα πιο νόστιμη και εύπεπτη, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους σύντομης ζύμωσης που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν, οι οποίες συχνά οδηγούσαν σε ζύμη χαμηλότερης ποιότητας που ήταν δύσκολο να χωνευτεί και προκαλούσε φούσκωμα και δίψα.
Κατά τη διαδικασία ωρίμανσης, οι πρωτεΐνες στη ζύμη διασπώνται σε αμινοξέα, ενώ τα σάκχαρα μετατρέπονται σε γλυκόζη και άλλα απλά σάκχαρα.
Προτείνω να την δοκιμάσετε.
απο τις καλυτερες πιτσες που εχω δοκιμασει
Επικοινωνία
Φωτογραφίες
Street view και 360
Από τον ιδιοκτήτη
Μενού
Πίτσα
Φαγητό και ποτό
Όλα