Αξιολογήσεις για Drakoulis Dry & Raw Kifisia. (Εστιατόριο) στην Κηφισιά (Αττική).
Drakoulis Dry & Raw Kifisia
Πεντέλης 1, Κηφισιά 145 62, Ελλάδα
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Drakoulis Dry & Raw Kifisia, Εστιατόριο στην Κηφισιά (Αττική)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Ώρες λειτουργίας του Drakoulis Dry & Raw Kifisia
Κυριακή
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Δευτέρα
5:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Τρίτη
5:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Τετάρτη
5:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Πέμπτη
5:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Παρασκευή
5:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Σάββατο
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Δημοφιλείς ώρες
Κυριακή
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Δευτέρα
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Τρίτη
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Τετάρτη
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Πέμπτη
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Παρασκευή
13 | |
---|---|
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Σάββατο
13 | |
---|---|
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Αξιολογήσεις του Drakoulis Dry & Raw Kifisia
M. S.
Αρχικά να τονίσω πως πρόκειται για έναν παρα πολύ ωραίο χώρο. Υπάρχει παρκαδορος στην είσοδο. Καθίσαμε στον εξωτερικό χώρο καθώς υπήρχαν και σόμπες. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό. Το μενου πολύ ωραίο με αρκετές και καλές επιλογές. Διαλέξαμε ένα κρύο και ένα ζεστό ορεκτικό (καρπάτσιο και τραγανή πάπια αντίστοιχα) και ήταν από τα πιο γευστικά αντίστοιχα πιάτα που έχουμε δοκιμάσει. Για κυρίως, διαλέξαμε ένα black Angus και ένα αυστραλιανό wagyu σε κοπή rib eye και striploin. Το ψήσιμο ήταν ακριβώς όπως το ζητήσαμε και το κρέας ήταν φανταστικό. Το συνοδευτικό με το σπανάκι και τα μανιτάρια με άφησε άφωνο-απλά καταπληκτικό. Το γλυκό ήταν πολύ ευφάνταστο και δομημένο ως μπέργκερ και όπως και τα υπόλοιπα πιάτα ήταν ευπαρουσιαστο και γευστικό. Το κρασί επίσης παρά πολυ ωραίο. Οσον αφορα το κοστος, πρόκειται για ένα παρά πολυ ακριβό εστιατόριο. Για ένα πληρες γεύμα με ορεκτικό, κυριως πιάτο, επιδόρπιο και ένα μπουκάλι κρασί, η τιμη είναι γύρω στα 120-150€ το άτομο. Αν όμως είστε διατεθειμένοι να το δοκιμάσετε, είναι μια πολυ ενδιαφέρουσα και νόστιμη εμπειρία γεύσεων.
N. K.
(English review below)
Το εστιατόριο είναι πανέμορφο και πραγματικά λατρέψαμε την όλη ατμόσφαιρα. Το φαγητό όπως και το σέρβις ήταν εξαιρετικά, ο,τι δοκιμάσαμε ήταν πεντανοστιμο. Μας εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τα κοκτέιλ, η εκδοχή του Bloody Mary που μας έφτιαξε ο bartender ήταν χωρίς υπερβολή η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει σε 3 ηπείρους.
Ε λόγω κόστους είναι μια "παρασπονδια" αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφθουμε.
The restaurant is beautiful and we loved the ambience. Food and service was exceptional, everything we tried was delicious. Extremely impressed with the cocktails as well, the bartender's variation of a Bloody Mary was the best one we've had in 3 continents. It is quite the splurge but oh so worth it. We will definitely be going back!
l. N.
Αγαπημένο εστιατόριο στην Κηφισιά, υψηλές προδιαγραφές φαγητού και ειδικές ποικιλίες κρεάτων.
C. Z.
Ο ναός του κρέατος,εξαιρετικό φαγητό .Φάγαμε το πιο ωραίο κρέας που έχουμε φάει ποτέ.....δεν έλλειπε ομως και η όμορφη ατμόσφαιρα καθώς και το πολυ καλο σέρβις... συγχαρητήρια τα λέμε σύντομα..
Σ. Π.
Πολύ καλή ποιότητα κρεατικών , φοβερό ψήσιμο , υψηλού επιπέδου service.
J. D.
Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και αισθητική, εξαιρετική γεύση και προσεγμένο medium rare ψήσιμο του wagyu kobe beef όπως και τα συνοδευτικά εξισου δημιουργικά επιλεγμένα. Στα αρνητικά θα ήθελα να σχολιάσω την σοβαρή έλλειψη ενημέρωσης του πελάτη από το προσωπικό για την υπερκατανάλωση wagyu, 300γρ το άτομο για ένα ζευγάρι ήταν μεγάλη ποσότητα αλλά ανεκτή λογω νεαρης ηλικίας, τα 600+γρ τα οποία το προσωπικό αρχικά υπέθεσε ότι ήταν για ένα άτομο όπως και επέλεξε οικειοθελώς την ποσότητα χωρίς εκτενέστερη ενημέρωση (πόσο μάλλον για την τιμή, 340e) θα μπορούσαν να προκαλέσουν θέματα υγείας στον πελάτη αν δεν έχει κάνει την προσωπική του έρευνα πριν έρθει. Ένα ακόμη αρνητικό που ήταν αρκετά ενοχλητικό για εμένα προσωπικά ως καλλιτέχνης ήταν η μουσική. Πραγματικά για ένα τόσο όμορφο χώρο, διακριτικά φωτισμένο η μουσική ήταν νερόβραστη και έριχνε σημαντικά την αισθητική, προφανώς από κάποια έτοιμη λίστα κ οχι απο επαγγελματία DJ (άλλο ένα μείον) αλλά τόσο easy listening background music είχα να ακούσω από τα flocafe των 00ς στο Μαρούσι. Έστω λίγη Jazz παραπάνω να σωθεί η κατάσταση,κρίμα είναι. Συνολικά παρόλαυτα ήταν θετική εμπειρία xx
V. I.
Εντυπωσιάζεσαι από την πρώτη στιγμή!
Dark ατμόσφαιρα με ζεστές σκοτεινές αντιθέσεις και διακριτική πολυτέλεια!
Το προσωπικό σε υποδέχεται ζεστά και σε καθοδηγεί πολύ σωστά για την επιλογή του φαγητού. Εξαιρετικό ταρτάρ ,υπέροχο αυστραλιανό wagyu σε κοπή rib eye ενώ το συνοδευτικό από σπανάκι ήταν από τις ωραιότερες γεύσεις που έχω δοκιμάσει!!!
Πρόκειται σίγουρα για μία εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσει κάποιος αρκεί να μπορεί να διαθέσει το ποσό των 120€-150€ το άτομο.
Σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανά!
T. S.
Η αλήθεια είναι ότι σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει για μια ξεχωριστή κρεατοφαγικη εμπειρία. Το ορεκτικό αρχικα ήταν μέτριο (σνίτσελ μοσχαρισιο). Τα συνοδευτικά μανιτάρια με το φιλέτο ήταν επίσης πολύ μέτρια σχεδόν αδιάφορα. Πολυ νοστιμος ο πουρες με την τρούφα. Αναφορικά με τα κρέατα, (1 Ribeye Αμερικής και 1 ribeye wagyu Αυστραλίας) ήταν σιγουρα καλά ψημένα και νόστιμα. Η εξυπηρέτηση σχεδόν άριστη. Το κρασί αρκετά καλό. Ωστόσο θα επαναλάβω αυτό που έχει γραφτει ότι καπου χάνεται η αξία των πραγμάτων. Τα συγκεκριμένα κρέατα τα βρισκεις και σε άλλα καλά εστιατόρια με την ίδια γεύση, ποιοτητα και καλο ψησιμο στο 1/2 ή 1/3 της τιμής. Θα το σκεφτω αν θα ξαναπαω. Περίμενα πολλά περισσότερα...
m.
Άψογες επιλογες στα κρεατα και καταρτισμένο προσωπικο να σου εξηγήσει τα παντα. Ομορφος χώρος επισης. Οι τιμες εκτος ορίων σε σχεση με παρομοια εστιατορια. Προφανως ειναι η πολιτικη του καταστηματος να απευθύνεται σε συγκεκριμενο κοινό,δεκτό. Υπολογίστε 120 ευρω το ατομο τον λιγοτερο για να δειπνήσετε ικανοποιητικά.
O. F.
Ποιότικά κρεατικά και πολύ καλά ψημένα. Όμορφη ατμόσφαιρα και ευγενέστατο το προσωπικό. Θα πήγαινα ποιο συχνά αν οι τιμές ήταν λίγο ποιο προσιτές
D. K.
Εξαιρετική αρχιτεκτονική του χώρου, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστηριακή και ευχάριστα σκοτεινή, πολύ έξυπνο και πρωτότυπο concept με το ψυγείο- βιτρίνα και τον butcher μπροστά σου, επιλεγεις το κρέας και τις κοπές που θέλεις και όλα ετοιμάζονται στη στιγμή.Ότι δοκιμάσαμε ήταν εκπληκτικό, το ψήσιμο ακριβές, το κρέας γευστικό και ζουμερό και το carpaccio με λάδι τρούφας ήταν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ever!!!
Καβα με αναρίθμητα ευρωπαϊκά κρασιά, δεν μου αρεσε που απο Ελληνικες Ετικέτες στα λευκά είχε μόνο 4, και οι τιμες παρα ειναι τσιμπημένες.
Γ. Ν.
Υπέροχο μαγαζί με φανταστικές κοπές κρέατος. Λίγο ακριβό αλλά σε πολλά σημεία αξίζει τα χρήματα που πληρώσαμε. Χρειάζεται λίγο καλύτερο κατάλογο με μπύρες.
D. S.
Πολύ καλό φαγητό, συστήνετε για κρεατοφαγους! Καλές ποσότητες, φοβερό ψήσιμο και απίστευτο κρέας!!
Ι. Κ.
Επιλογές σε κρέας που ξεπερνούν σε κόστος το χρυσάφι.
Εξυπηρέτηση από το προσωπικό κάπως ....περίεργη ..
g. k.
τι γεύσεις... τι κρέατα.. τρομερά. πραγματικά ωραία ατμόσφαιρα. ωραίες ετικέτες κρασιών. Η Χαρα ήταν καταπληκτική ως service. ατμόσφαιρα ιδιαίτερη. Μονο μουσική ήταν δυνατή.
A. I.
Εξαιρετικό σέρβις...παρά πολύ καλό φαγητό...πολλή καλή ενημέρωση στα κρασιά.Πολυ καλο περιβάλλον.Ενα αστερι χάνει επειδή βρήκα λίγο τσιμπημένες τις τιμές!Σίγουρα όμως θα ξαναπάω!
t.
Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό μαγαζί (θυμίζει λίγο νεο-Γιαπωνέζικο fusiον με υποφωτισμένο εσωτερικό) το οποίο ωστόσο έρχεται με ένα πακέτο πλούτου και ακρίβειας που αναιρούν κατεμέ ουσιώδη στοιχεία του ίδιου ως εστιατόριο.
Σε κανένα σενάριο δεν θεωρώ λογικό μία μπριζόλα Αυστραλίας να στοιχίζει 185 ευρώ το κιλό το οποίο μάλιστα όταν πας στο ψυγείο ο ειδικός ΔΕΝ το λέει ευθέως. Όταν ρώτησα για την τιμή ανα κιλό πήρα μια ασαφή απάντηση τύπου 'δεν είναι στην κλίμακα 1'. Το κρέας ήταν φυσικά σωστά ψημένο και ζουμερό (αλλά 90+ ευρώ για μερίδα των 400γρ). Όπως στα περισσότερα μαγαζιά του τύπου αυτού, τα πρώτα και οι σαλάτες είναι αδύναμα με βαλσαμικά γλάσα και αδιάφορα λαχανικά και πρώτες ύλες. Στα θετικά κάποια πιάτα μαγειρευτά σε πιο προσγειωμένες τιμές.
m. v.
Δείπνο για 4
Σε μαύρο - κόκκινο φόντο☺️
Όλα τα πιάτα Τέλεια !!!
Ακριβό εστιατόριο (~100+ κατά άτομο με ποτά...) 😌
( Προσωπικά, με ενοχλεί η σχεδόν Συνεχής Παρουσία του προσωπικού, γύρω από το τραπέζι ... Θα ήθελα περισσότερη "άνεση" )
Α. Μ.
Εξαιρετικό φαγητό είχαμε έρθει σε επαγγελματικό δείπνο και μείναμε ευχαριστημένοι .
_. _.
Ένα από τα καλύτερα steak house της Αθήνας. Η διακόσμηση υπέροχη
Χ. Ζ.
Εξαιρετικός χώρος , ζεστό κλίμα σε τραβάει να κάτσεις , χαλαρωτική μουσική. Από άποψη προσωπικού ήταν όλοι ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι. Το φαγητό ήταν μια έκρηξη γευσιγνωσίας και απόλαυσης καλού ποιοτικού κρέατος. Ο τέλειος συνδυασμός με ένα πολύ καλό κρασί από την πλούσια κάβα που διαθέτει το μαγαζι. Όλα ήταν έξοχα. Σίγουρη η επίσκεψη ξανά και ξανά.
I. P.
Αν υποτιθέμενα ζούσαμε στην εποχή της μογγολικης αυτοκρατορίας τότε σίγουρα το κατάστημα θα ήταν αξία ο ΧΑΝ των ΧΑΝ. Μακράν το καλύτερο και σωστότερο μέρος να δοκιμάσει κανείς την πολυτέλεια της εξυπηρέτησης και των προϊόντων αυτής!!!!
G. T.
Πελάτης στην Βούλα αποφάσισα να επισκεφτώ και το νέο μαγαζί στην Κηφισιά. Να ξεκινήσω με το design του μαγαζιού. Μοντέρνο με ωραία σκοτεινά χρώματα και έντονο κόκκινο που ταιριάζει στον χώρο. Αναπαυτικές καρέκλες, και μεγάλα όμορφα τραπέζια. Πολύ ευγενικό προσωπικό πάντα δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Τουαλέτες έλαμπαν από καθαριότητα. Τώρα στα του φαγητού. Απίστευτη πάπια, πολύ ωραίος γύρος. Αδιάφορο ψωμί με το μεδουλι. Η σαλάτα Ceasars πολύ γευστική. Τώρα όσο αφορά τα κρέατα είναι καθαρά στην επιλογή του κάθε πελάτη. Έχει επιλογές για κάθε βαλάντιο. Ο εξωτερικός χώρος ξέχασα να συμπληρώσω συμπαθητικός αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Έχει παρκαδορο που βοηθάει πολύ στην Κηφισιά.
Δ. Σ.
Τρομερό φαγητό και το προσωπικό ευγενεστατο . Να πατε οπωσδήποτε .
Σ. Π.
Τα κρέατα είναι απίστευτα αξίζει τρομερή εμπειρία .
D. n.
Πολύ καλό... πολύ ατμόσφαιρικο...
E. C.
Απίστευτη διασκεδαστική εμπειρία γεύματος με μεγάλη παρέα, ποιοτικό κρέας, πλούσια κάβα και πετυχημένα κοκτέιλ , μουσική και σέρβις στα καλύτερα! Ο χώρος πανέμορφος! Ακόμα και έξω έχει ζεστασιά!
Κ. Μ.
Η εσωτερικη διακοσμηση ειναι πολυ ωραια. Στον εξωτερικο χωρο δυστυχως δεν τηρουνται τα καταλληλα μετρα αποστασεων ( μια ματια απο το μερος αρκει) ουτε και ολο το προσωπικο τηρει ορθα τα μετρα προστασιας (παραδειγματα ο σομελιε και δυο σερβιτοροι εξωτερικου χωρου)
Σχετικα με το φαγητο, εχει πολυ καλες κοπες αλλα στο ψησιμο και την επεξεργασια του κρεατος χρειαζεται ακομα αρκετη δουλεια
Σε σχεση με της Βουλας και του Κολωνακιου υπαρχει μεγαλη διαφορα
Το μενου χωρις καμια ιδιατερη ποικιλια
Γενικα ισως ειναι λιγο υπερεκτιμημενες οι τιμες τους σε αντιστοιχια με το οτι προσφερουν
s. s.
ποιοτικό φαγητό σε ωραίο περιβάλλον ...... Το προτείνω,είναι μοναδικό !!!
Κ. Τ.
Υπέροχο φαγητό . Η απόλυτη εμπειρία .
J. G.
Ειλικρινά ό,τι καλύτερο υπάρχει!!!!Ήμασταν παρέα 20 ατόμων(Αγίου Νικολάου)το μαγαζί γεμάτο και παρ,όλα αυτά η εξυπηρέτηση,το φαγητό(πάπια,λουκάνικο,σαλάτες,κρεατά,γλυκά)η ατμόσφαιρα,ο χώρος,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ!!!!Συν παρκαδόρος έξω απο το μαγαζί.Για εμένα και όλη την παρέα το καλύτερο εστιατόριο αυτή την στιγμή στην Αθήνα!!!!!
t. m.
Υπέροχο φαγητό τρομερή εξυπηρέτηση !
M. G.
Εξαιρετική ποιότητα, υπέροχη εξυπηρέτηση!
t. a.
Τελειο φαγητό
Πολύ ακριβές τιμές …
Μόνο για μεγάλα πορτοφόλια
E. L.
Εξαιρετική ποιότητα κρεάτων, πολύ όμορφος χώρος και ευγενικό προσωπικό!!
a. p.
Εξαιρετικός & πεντακάθαρος χώρος, φιλικό προσωπικό!!!
J. K.
Άψογη εξυπερετηση. Όμορφος χώρος για να απολαύσεις το κρασί σου.
Χ. Β.
Μαγικό μέρος φοβερό φαγητό απίστευτη εμπειρία
B. V. O.
Beautiful and well decorated restaurant, fine meet and high prices. You can choose your own cut ,there is wide variety of meat and you will find unique and smoked pieces.
(Μεταφρασμένο)
Όμορφο και καλά διακοσμημένο εστιατόριο, εκλεκτά γεύματα και υψηλές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας κοπή, υπάρχει μεγάλη ποικιλία κρεάτων και θα βρείτε μοναδικά και καπνιστά κομμάτια.
V. G.
The dining experience did not live up to my expectations, unfortunately. The vibe of the restaurant with loud music and low lighting might be appealing to some so won't be commenting on it. I found the butcher pretentious and not willing to have a meaningful conversation about the cuts available while pushing for large quantities of meat to be consumed (no, 300grams should not be the minimum an adult is expected to eat in 2022). I was advised to have the steak cooked medium (instead of medium rare), then it arrived medium rare anyway. I would also expect at least one grass-fed Greek option to be on the menu in a steakhouse in Greece; this is a business choice I disagree with, especially given the increasing popularity of grass fed beef around the world. The quality of drinks and food was good but one shouldn't expect less for 150€/person. I found the restaurant very pricey even in comparison to some of the top steakhouses in Europe. Worth visiting if you want to try wagyu cuts not easily found elsewhere but this would be the only reason for me to return.
(Μεταφρασμένο)
Η γευστική εμπειρία δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου, δυστυχώς. Η ατμόσφαιρα του εστιατορίου με δυνατή μουσική και χαμηλό φωτισμό μπορεί να είναι ελκυστική για κάποιους, οπότε δεν θα το σχολιάσουμε. Βρήκα τον κρεοπώλη επιτηδευμένο και μη διατεθειμένο να κάνει μια ουσιαστική συζήτηση σχετικά με τα διαθέσιμα τεμάχια ενώ πιέζει για την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος (όχι, τα 300 γραμμάρια δεν πρέπει να είναι το ελάχιστο που αναμένεται να φάει ένας ενήλικας το 2022). Μου συμβούλεψαν να έχω τη μπριζόλα μαγειρεμένη σε μέτρια ποσότητα (αντί για μέτρια σπάνια), μετά έφτασε μεσαία σπάνια ούτως ή άλλως. Θα περίμενα επίσης τουλάχιστον μια ελληνική επιλογή με χορτάρι να υπάρχει στο μενού σε ένα ψητοπωλείο στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια επιχειρηματική επιλογή με την οποία διαφωνώ, ειδικά δεδομένης της αυξανόμενης δημοτικότητας του βοείου κρέατος που τρέφεται με χόρτο σε όλο τον κόσμο. Η ποιότητα των ποτών και του φαγητού ήταν καλή, αλλά δεν πρέπει να περιμένει κανείς λιγότερο για 150 €/άτομο. Βρήκα το εστιατόριο πολύ ακριβό ακόμα και σε σύγκριση με μερικά από τα κορυφαία ψητοπωλεία στην Ευρώπη. Αξίζει να το επισκεφτείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε κοψίματα wagyu που δεν βρίσκονται εύκολα αλλού, αλλά αυτός θα ήταν ο μόνος λόγος για να επιστρέψω.
R. T.
When thinking about fine dining for meat lovers in Athens, Drakoulis is a franchise can't be ignored.
"Dry and Raw" is their tagline, though "Dry, Fermented and Raw" is what really portrays the way they play with flavours, savoriness, and umami.
This restaurant of theirs is located in a not too crowded but rather central street of Kifisia, allowing the relaxing atmosphere not to be disturbed by unwanted noises.
The dark tone of the interiors match with minimalistic elegance the lights, functioning as spotlights for the dishes that are presented to the diners.
In our case, a table for two, required no reservation.
We were politely greeted by the waiters, standard fine dining etiquette can be expected in this place.
Our order consisted of Mizuna salad, bread with bone marrow and a Kobe wagyu ribeye with a side of triple cooked fries topped with katsuobushi flakes and fermented garlic mayo.
The salad was distictively but pleasantly sour in its dressing, contrasting rich, dry sweetness of the sesame pasteli (crunchy, caramelised sheet of sesame seeds) and the refreshing sweetness of the pears, a good palate cleanser to be consumed along the other sides and courses, given the rich fattiness that followed.
Bread was served in two varieties, white and whole grain, lightly toasted with a generous serving of creamed bone marrow, luscious in taste and good pairing for the two types of fleur de sel (regular and smoked) available to the diners on every table by default.
The star of the show, the Kobe wagyu steak, a cut that needs to be ordered from their internal "butcher shop" which features a great variety of meat from all over the world, both fresh and dry aged, was nothing but phenomenal: charcoal grill sear and flamethrower finish, for a uniform crust with the perfect amount of charr, perfect medium rare retaining a soft, juicy inside.
That said, as the servers are so eager to recommended cuts of meat, and pairings, I experienced a note of dissonance in how this already expensive cut of meat was sold to us: a lot of the outer/external fat was left untrimmed (which is both a waste for the restaurant, for it could be used to cook/fry several foods in it, and for the customer, who has already plenty of intramuscular fat to enjoy, and will most likely leave any extra big chunks on the plate). The final cut resulted in approximately 630 grams of steak, rounding in down to about 300 gr per person, which is, when talking about wagyu, is definitely (and rather dangerously) too much. Recommendations were given about the doneness of the steak, the wine, the sides, but the most important warning, the health kind, nothing was said, prioritizing the weighting of said steak, above customer safety.
The triple cooked fries were sufficiently crispy, although lacking the Blumenthal glass-like crisp, on the outside and soft on the inside. The black garlic mayo that the fries were served with was a great addition, if not the true highlight of this side, complementing them with a savoury note of fermented funkiness; along with the bonito flakes, a nice umami touch.
After our meal, we were offered a digestive masthica shot with coarse ground black pepper.
Overall the dinner itself was very good and one can say that you mostly get what you pay for, given that no real competition is present for this establishment/franchise.
Prices are within the (non-star) Michelin Guide average yet not everything is on par for the "experience" they advertise, and when the customer is paying a premium these are details that matter.
Recommended if you're looking for a properly cooked steak in Athens or even just something different than the average. They know their trade, perhaps, too well.
(Μεταφρασμένο)
Όταν σκέφτεστε το καλό φαγητό για τους λάτρεις του κρέατος στην Αθήνα, ο Δρακούλης είναι ένα franchise που δεν μπορεί να αγνοηθεί.
Το "Dry and Raw" είναι το tagline τους, αν και το "Dry, Fermented and Raw" είναι αυτό που απεικονίζει πραγματικά τον τρόπο που παίζουν με τις γεύσεις, την αλμυρή γεύση και το umami.
Αυτό το εστιατόριο τους βρίσκεται σε έναν όχι πολύ κόσμο αλλά μάλλον κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς, επιτρέποντας τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα να μην διαταραχθεί από ανεπιθύμητους θορύβους.
Ο σκούρος τόνος των εσωτερικών χώρων ταιριάζει με μινιμαλιστική κομψότητα με τα φώτα, λειτουργώντας ως προβολείς για τα πιάτα που παρουσιάζονται στους επισκέπτες.
Στην περίπτωσή μας, ένα τραπέζι για δύο, δεν απαιτούσε κράτηση.
Μας υποδέχτηκαν ευγενικά οι σερβιτόροι, η τυπική εθιμοτυπία φαγητού μπορεί να αναμένεται σε αυτό το μέρος.
Η παραγγελία μας περιελάμβανε σαλάτα Mizuna, ψωμί με μυελό των οστών και ένα Kobe wagyu ribeye με μια πλευρά από τριπλές μαγειρεμένες πατάτες με νιφάδες κατσουομπούσι και μαγιονέζα σκόρδου που έχει υποστεί ζύμωση.
Η σαλάτα ήταν διακριτικά αλλά ευχάριστα ξινή στο dressing της, πλούσια σε αντίθεση, ξηρή γλυκύτητα από το παστέλι σουσαμιού (τραγανό, καραμελωμένο φύλλο σουσαμιού) και τη δροσιστική γλυκύτητα των αχλαδιών, ένα καλό καθαριστικό του ουρανίσκου που πρέπει να καταναλωθεί κατά μήκος των άλλων πλευρών και πιάτων. , δεδομένης της πλούσιας λιπαρότητας που ακολούθησε.
Το ψωμί σερβίρεται σε δύο ποικιλίες, λευκό και δημητριακά ολικής αλέσεως, ελαφρά φρυγανισμένο με μια γενναιόδωρη μερίδα κρεμώδους μυελού των οστών, λαχταριστό στη γεύση και καλό ζευγάρωμα για τους δύο τύπους fleur de sel (κανονικό και καπνιστό) που διατίθενται στους πελάτες σε κάθε τραπέζι από Προκαθορισμένο.
Το αστέρι του σόου, η μπριζόλα Kobe wagyu, ένα κομμάτι που πρέπει να παραγγείλετε από το εσωτερικό τους «κρεοπωλείο», το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρέατος από όλο τον κόσμο, φρέσκο και ξερό, δεν ήταν παρά εκπληκτικό: κάρβουνο φινίρισμα ψησίματος και φλογοβόλου, για ομοιόμορφη κρούστα με τέλεια ποσότητα άνθρακα, τέλειο μέτριο σπάνιο που διατηρεί ένα απαλό, ζουμερό εσωτερικό.
Τούτου λεχθέντος, καθώς οι διακομιστές είναι τόσο πρόθυμοι να προτείνουν κομμάτια κρέατος και ζευγαρώματα, ένιωσα μια νότα ασυμφωνίας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μας πουλήθηκε αυτή η ήδη ακριβή κομμάτια κρέατος: μεγάλο μέρος του εξωτερικού/εξωτερικού λίπους έμεινε χωρίς κοπή (το οποίο είναι χαμός τόσο για το εστιατόριο, γιατί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μαγειρέψει/τηγανίσει πολλά φαγητά σε αυτό, όσο και για τον πελάτη, ο οποίος έχει ήδη άφθονο ενδομυϊκό λίπος για να απολαύσει, και πιθανότατα θα αφήσει επιπλέον μεγάλα κομμάτια στο πιάτο) . Το τελικό κόψιμο είχε ως αποτέλεσμα περίπου 630 γραμμάρια μπριζόλας, στρογγυλοποιώντας σε περίπου 300 gr ανά άτομο, που είναι σίγουρα (και μάλλον επικίνδυνα) υπερβολικό όταν μιλάμε για wagyu. Δόθηκαν συστάσεις για την ετοιμότητα της μπριζόλας, το κρασί, τα πλαϊνά, αλλά η πιο σημαντική προειδοποίηση, το είδος της υγείας, δεν ειπώθηκε τίποτα, δίνοντας προτεραιότητα στη στάθμιση της εν λόγω μπριζόλας, πάνω από την ασφάλεια του πελάτη.
Οι τριπλά μαγειρεμένες πατάτες ήταν αρκετά τραγανές, αν και δεν είχαν το τραγανό ποτήρι Blumenthal, εξωτερικά και μαλακές εσωτερικά. Το μαύρο σκορδόμαγιο με το οποίο σερβίρονταν οι πατάτες ήταν μια εξαιρετική προσθήκη, αν όχι το πραγματικό αποκορύφωμα αυτής της πλευράς, συμπληρώνοντάς τα με μια αλμυρή νότα ζύμωσης funkiness. μαζί με τις νιφάδες παλαμίδας, μια ωραία πινελιά umami.
Μετά το γεύμα μας, μας προσφέρθηκε ένα σφηνάκι χωνευτικής μαστίχας με χοντρό τριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνολικά το ίδιο το δείπνο ήταν πολύ καλό και μπορεί κανείς να πει ότι παίρνετε ως επί το πλείστον αυτό που πληρώνετε, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός για αυτήν την εγκατάσταση/δικαίωμα.
Οι τιμές είναι εντός του μέσου όρου (χωρίς αστέρια) του Οδηγού Michelin, ωστόσο δεν είναι όλα στο ίδιο επίπεδο για την "εμπειρία" που διαφημίζουν, και όταν ο πελάτης πληρώνει ένα ασφάλιστρο, αυτές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν σημασία.
Συνιστάται αν ψάχνετε για μια σωστά ψημένη μπριζόλα στην Αθήνα ή ακόμα και κάτι διαφορετικό από τον μέσο όρο. Ξέρουν, ίσως, πολύ καλά το επάγγελμά τους.
D. S.
This is truly a world class restaurant. I am having dinner there, on average, 3 times a month, some times up to 8. I am reading some of the negative comments and the moto seems to be the same....too expensive, good wines are over 100 euros per bottle etc etc.
Fist, you get what you pay for, if you can't afford it, go somewhere else, you won't be missed.
2nd, there are at least 4 top wines under 100 Euros, 1 french and 3 americans. In case you are wondering whether I can tell the difference, I have to inform you that the cheapest wine in my cave is ornellaia 2016. Moreover when you move to more expensive wines like Realm estates, 50-50 etc the markups are VERY reasonable (and you can hardly cost a wine that retails, in a cave, for 100-200 euros, expensive)
4th, Service. I read that the service is too eager, from my experience, the service is top and not as annoying as michelin star restaurants where you have to constantly be interrupted in order to be asked if you enjoy the experience and be explain what the food and the wine is and why was each dish created. I was NEVER interrupted to be asked ANYTHING. Moreover this is the only Drakoulis restaurant where the sommelier , Igor, will genuinely recommend some excellent cheaper wines, he is really extremely helpful.
5th, as everyone pointed it out the meat is world class, some claim you can find similar quality elsewhere. My response to that is that you should probably stick to a taverna as you can't tell the difference between thanasis and Drakoulis for example.
6th every other dish is superb and fits the menu perfectly, the menu is extremely well balanced with most other dishes based on quality meat as well, try the gyros next level, the bolognese, beef meatballs just to name a few.
The desserts are superd, the apple pie was freshly baked for example. Someone claims the cheesecake is not on par with the ones on American restaurants, indeed it's not excessively sweet or super heavy like the american ones as the aim is to bring all the flavours up in harmony not to overwhelm your senses with sugar and cream.
Finally, someone claimed that the cuts were not properly explained. Again, this is not a Michelin star restaurant where where food needs too much explanation. The butcher however will explain everything better than anywhere else.
In short, this is an quite expensive but amazing restaurant, excellent value for money if you can afford it.
(Μεταφρασμένο)
Αυτό είναι πραγματικά ένα εστιατόριο παγκόσμιας κλάσης. Δείπνο εκεί, κατά μέσο όρο, 3 φορές το μήνα, μερικές φορές έως και 8. Διαβάζω μερικά από τα αρνητικά σχόλια και το moto φαίνεται να είναι το ίδιο....πολύ ακριβό, τα καλά κρασιά είναι πάνω από 100 ευρώ το μπουκάλι κλπ κλπ.
Γροθιά, ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αν δεν αντέχεις, πήγαινε αλλού, δεν θα λείψεις.
2ον, υπάρχουν τουλάχιστον 4 κορυφαία κρασιά κάτω των 100 ευρώ, 1 γαλλικό και 3 αμερικάνικα. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν μπορώ να διακρίνω τη διαφορά, πρέπει να σας ενημερώσω ότι το φθηνότερο κρασί στο σπήλαιό μου είναι το ορνελλάια 2016. Επιπλέον όταν μετακομίζετε σε πιο ακριβά κρασιά όπως Realm estates, 50-50 κλπ οι σημάνσεις είναι ΠΟΛΥ λογικές ( και δύσκολα μπορείς να κοστίζεις ακριβό ένα κρασί που πωλείται, σε σπήλαιο, 100-200 ευρώ)
4ο, Service. Διάβασα ότι η εξυπηρέτηση είναι πολύ πρόθυμη, από την εμπειρία μου, η εξυπηρέτηση είναι κορυφαία και όχι τόσο ενοχλητική όσο τα εστιατόρια με αστέρι michelin όπου πρέπει να σε διακόπτουν συνεχώς για να σε ρωτάνε αν απολαμβάνεις την εμπειρία και να σου εξηγήσουν ποιο είναι το φαγητό και το κρασί είναι και γιατί δημιουργήθηκε το κάθε πιάτο. ΠΟΤΕ δεν με διέκοψαν για να με ρωτήσουν ΤΙΠΟΤΑ. Επιπλέον, αυτό είναι το μόνο εστιατόριο Δρακούλης όπου ο σομελιέ, Igor, θα προτείνει πραγματικά μερικά εξαιρετικά φθηνά κρασιά, είναι πραγματικά εξαιρετικά εξυπηρετικός.
5ον, όπως όλοι τόνισαν ότι το κρέας είναι παγκόσμιας κλάσης, κάποιοι ισχυρίζονται ότι μπορείτε να βρείτε παρόμοια ποιότητα αλλού. Η απάντησή μου σε αυτό είναι ότι μάλλον πρέπει να μείνετε σε μια ταβέρνα καθώς δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά μεταξύ Θανάση και Δρακούλη για παράδειγμα.
6ο κάθε άλλο πιάτο είναι υπέροχο και ταιριάζει τέλεια στο μενού, το μενού είναι εξαιρετικά ισορροπημένο με τα περισσότερα άλλα πιάτα που βασίζονται στο ποιοτικό κρέας επίσης, δοκιμάστε τον γύρο στο επόμενο επίπεδο, τη μπολονέζ, τους μοσχαρίσιους κεφτέδες για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
Τα επιδόρπια είναι υπέροχα, η μηλόπιτα ήταν φρεσκοψημένη για παράδειγμα. Κάποιος ισχυρίζεται ότι το cheesecake δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτά των αμερικανικών εστιατορίων, πράγματι δεν είναι υπερβολικά γλυκό ή πολύ βαρύ όπως τα αμερικανικά, καθώς ο στόχος είναι να φέρει όλες τις γεύσεις σε αρμονία ώστε να μην κατακλύζονται οι αισθήσεις σας με ζάχαρη και κρέμα.
Τέλος, κάποιος ισχυρίστηκε ότι οι περικοπές δεν εξηγήθηκαν σωστά. Και πάλι, αυτό δεν είναι ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin όπου το φαγητό χρειάζεται πάρα πολλές εξηγήσεις. Ο χασάπης ωστόσο θα εξηγήσει τα πάντα καλύτερα από οπουδήποτε αλλού.
Εν ολίγοις, αυτό είναι ένα αρκετά ακριβό αλλά εκπληκτικό εστιατόριο, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.
Y. A.
Nice decorated restaurant, nice relaxing music. The food now, gyros for starter was very tasty as usual, for sides fried potatoes and wild mushrooms were excellent. The creamed spinach was ok. And finally the meat we took a New York strip and a rib eye steaks (black angus) and we ordered them medium. The New York strip was cooked correctly and it was very tasty. The Rib Eye unfortunately although it was a thick cut around 750 hrs it was overcooked. It was tasty but for 70 euros this is not acceptable for a high end steak house. The service was polite and offered us Prosecco. The deserts were ok. For an expensive restaurant it was disappointing since the overall experience was average thus very overpriced.
(Μεταφρασμένο)
Ωραία διακοσμημένο εστιατόριο, ωραία χαλαρωτική μουσική. Το φαγητό τώρα, γύρος για αρχή ήταν πολύ νόστιμο ως συνήθως, για τα πλάγια οι τηγανητές πατάτες και τα άγρια μανιτάρια ήταν εξαιρετικά. Το κρεμώδες σπανάκι ήταν εντάξει. Και τέλος το κρέας πήραμε μια λωρίδα Νέας Υόρκης και ένα rib eye μπριζόλες (black angus) και τις παραγγείλαμε μέτριες. Το New York strip ψήθηκε σωστά και ήταν πολύ νόστιμο. Το Rib Eye δυστυχώς αν και ήταν χοντρό κόψιμο γύρω στις 750 ώρες ήταν υπερβολικά ψημένο. Ήταν νόστιμο, αλλά για 70 ευρώ αυτό δεν είναι αποδεκτό για ένα ψητοπωλείο υψηλής ποιότητας. Η εξυπηρέτηση ήταν ευγενική και μας πρόσφερε το Prosecco. Οι έρημοι ήταν εντάξει. Για ένα ακριβό εστιατόριο ήταν απογοητευτικό, καθώς η συνολική εμπειρία ήταν μέτρια, επομένως πολύ υπερτιμημένη.
E. K.
Very expensive, but Very premium! I've been to many meateries who try hard but meat is chewy whether cooked med. rare or rare. They know their meat, they know how to cook it. Kobe nigiri is mouth-watering and tasteful! Sirloin cooked medium rare although I thought it would be dry it was absolutely moist and tender. Barolo wine excellent choice! Service is excellent - genuinely polite!
(Μεταφρασμένο)
Πολύ ακριβό, αλλά πολύ premium! Έχω πάει σε πολλά μεζεδοπωλεία που προσπαθούν σκληρά, αλλά το κρέας είναι μαστιχό είτε μαγειρεμένο. σπάνια ή σπάνια. Ξέρουν το κρέας τους, ξέρουν να το μαγειρεύουν. Το Kobe nigiri είναι λαχταριστό και καλόγουστο! Το ψαρονέφρι μαγειρεμένο μέτριο, αν και νόμιζα ότι θα ήταν στεγνό, ήταν απολύτως υγρό και τρυφερό. Οίνος Barolo εξαιρετική επιλογή! Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική - πραγματικά ευγενική!
P. K.
Although I don’t eat meat, my husband is a huge meat lover so I really enjoy a nice salad and appetizers in Drakoulis Dry & Raw. The food is always of high quality and the service is great. There is always modern music and also the valet parking is really convenient, since the restaurant is located in a really crowded neighborhood.
A table reservation is highly recommended, the restaurant is always fully booked so if you want to visit it, you should definitely call and reserve a table.
The only thing I don’t enjoy much is that sometimes the crowd is a bit pretentious. This is not happening in Drakoulis Dry & Raw in Voula.
I find this place perfect for winter nights.
(Μεταφρασμένο)
Αν και δεν τρώω κρέας, ο σύζυγός μου είναι μεγάλος λάτρης του κρέατος, οπότε απολαμβάνω πραγματικά μια ωραία σαλάτα και ορεκτικά στο Drakulis Dry & Raw. Το φαγητό είναι πάντα υψηλής ποιότητας και η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική. Υπάρχει πάντα μοντέρνα μουσική και επίσης το παρκαδόρο είναι πραγματικά βολικό, αφού το εστιατόριο βρίσκεται σε μια πραγματικά πολυσύχναστη γειτονιά.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα η κράτηση τραπεζιού, το εστιατόριο είναι πάντα πλήρως κρατημένο, οπότε αν θέλετε να το επισκεφτείτε, θα πρέπει οπωσδήποτε να καλέσετε και να κάνετε κράτηση.
Το μόνο πράγμα που δεν απολαμβάνω πολύ είναι ότι μερικές φορές το πλήθος είναι λίγο επιτηδευμένο. Αυτό δεν συμβαίνει στο Drakulis Dry & Raw στη Βούλα.
Βρίσκω αυτό το μέρος ιδανικό για τις νύχτες του χειμώνα.
M. G.
Wonderful addition to the kifisia dining scene. The food is impeccable and thought through. The meat is cooked to perfection. The cocktails are exquisite and the wine list is extensive. Excellent service.
(Μεταφρασμένο)
Υπέροχη προσθήκη στο χώρο του φαγητού της Κηφισιάς. Το φαγητό είναι άψογο και μελετημένο. Το κρέας είναι μαγειρεμένο στην τελειότητα. Τα κοκτέιλ είναι εξαιρετικά και η λίστα κρασιών εκτενής. Αριστη εξυπηρέτηση.
M. B.
Went with a friend for an early 6pm dinner to avoid the busy crowds after 8pm, as most of us are extra careful due to the pandemic outbreak currently seen in most European countries.
Overall we were very happy with the food quality, wine and kindness of staff. We got two appetisers, two prime cuts, two sides and a bottle of wine and we paid €250. Overall this is an upscale restaurant that was highly recommended to us and as such we had very high expectations.
The only thing that would deter me from going back in the short future is the lack of strict adherence to covid 19 protocols. The restaurant has an open plan kitchen so anyone dining can view the kitchen area and a meat area where the butcher speaks to diners and then prepares the meat diners choose. None of the employees in this area wore their face mask properly. Everyone - and I mean literally everyone - when around the kitchen would lower their mask to their chin. The mask was only worn properly when the waiters served our tables. Whilst I appreciate that this shows respect for the diners, I really didn’t feel very comfortable knowing that my food was prepared with their mask off. Similarly when the waiters were chatting to each other, they would lower the mask to the chin and would chat above the empty tables. One thing the pandemic has taught us is that if someone’s droplets end on your plate you most certainly will get covid. When the specialist who prepared the meat spoke to the diners and explained the different cuts, he would not wear his mask either. I appreciate it’s inconvenient to wear the mask while speaking or working, however as a visitor to such a high-end restaurant I would have preferred a stricter policy adherence.
Overall a 3/5 for me, I would have put 4/5 but really the adherence to covid protocols from such an upscale restaurant has put me off.
(Μεταφρασμένο)
Πήγαμε με έναν φίλο για δείπνο νωρίς στις 18:00 για να αποφύγουμε τα πολυάσχολα πλήθη μετά τις 20:00, καθώς οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της πανδημίας που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Συνολικά ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα του φαγητού, το κρασί και την ευγένεια του προσωπικού. Πήραμε δύο ορεκτικά, δύο μεζέδες, δύο πλευρές και ένα μπουκάλι κρασί και πληρώσαμε 250€. Συνολικά αυτό είναι ένα πολυτελές εστιατόριο που μας συστήθηκε ιδιαίτερα και ως εκ τούτου είχαμε πολύ υψηλές προσδοκίες.
Το μόνο πράγμα που θα με απέτρεπε από το να επιστρέψω στο σύντομο μέλλον είναι η έλλειψη αυστηρής τήρησης των πρωτοκόλλων του Covid 19. Το εστιατόριο διαθέτει κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, ώστε οποιοσδήποτε δειπνήσει να μπορεί να δει την κουζίνα και μια περιοχή κρεάτων όπου ο κρεοπώλης μιλάει με τους πελάτες και στη συνέχεια προετοιμάζει το κρέας που θα δειπνήσουν. Κανένας από τους εργαζόμενους σε αυτόν τον τομέα δεν φορούσε σωστά τη μάσκα προσώπου του. Όλοι -και εννοώ κυριολεκτικά όλοι- όταν γύρω από την κουζίνα κατέβαζαν τη μάσκα τους στο πιγούνι τους. Η μάσκα φορέθηκε σωστά μόνο όταν οι σερβιτόροι σέρβιραν τα τραπέζια μας. Αν και εκτιμώ ότι αυτό δείχνει σεβασμό για τους πελάτες, πραγματικά δεν ένιωθα πολύ άνετα γνωρίζοντας ότι το φαγητό μου ήταν έτοιμο με τη μάσκα τους. Ομοίως, όταν οι σερβιτόροι κουβέντιαζαν μεταξύ τους, κατέβαζαν τη μάσκα στο πηγούνι και κουβέντιαζαν πάνω από τα άδεια τραπέζια. Ένα πράγμα που μας δίδαξε η πανδημία είναι ότι αν τα σταγονίδια κάποιου τελειώσουν στο πιάτο σας, σίγουρα θα κολλήσετε Covid. Όταν ο ειδικός που ετοίμασε το κρέας μίλησε στους πελάτες και εξήγησε τις διάφορες περικοπές, δεν φορούσε ούτε τη μάσκα του. Εκτιμώ ότι δεν είναι βολικό να φοράτε τη μάσκα ενώ μιλάτε ή εργάζεστε, ωστόσο ως επισκέπτης σε ένα τόσο υψηλής ποιότητας εστιατόριο θα προτιμούσα μια αυστηρότερη τήρηση της πολιτικής.
Συνολικά ένα 3/5 για μένα, θα έβαζα 4/5, αλλά πραγματικά η τήρηση των πρωτοκόλλων του Covid από ένα τόσο πολυτελές εστιατόριο με έχει απογοητεύσει.
G. S.
Excellent Food...Warm and great service. Expensive however the quality is top.
(Μεταφρασμένο)
Εξαιρετικό φαγητό...Ζεστό και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ακριβό ωστόσο η ποιότητα είναι κορυφαία.
C.
Very nicely decorated and we know that Drakoulis has very good quality meat as we buy our meats from them.
Nonetheless, when we went to visit their kifissia restaurant the butcher insisted on selling the wagyu although i had told him i did not want a fatty meat and requested a fillet. He guaranteed that the wagyu flank was super lean and that the fat would melt. Let me tell you we could not eat it as it was not what we wanted.
I’ll give it another try but please listen to your customers, dont just try to sell the most expensive cut; build a clientele. I would not refer to other cuts as “cheaper” it is derogatory to yourselves.
(Μεταφρασμένο)
Πολύ όμορφα διακοσμημένο και ξέρουμε ότι ο Δρακούλης έχει πολύ καλής ποιότητας κρέας καθώς αγοράζουμε τα κρέατά μας από αυτούς.
Παρ 'όλα αυτά, όταν πήγαμε να επισκεφτούμε το εστιατόριο τους στην Κηφισιά, ο κρεοπώλης επέμενε να πουλήσει το wagyu αν και του είχα πει ότι δεν ήθελα ένα λιπαρό κρέας και ζήτησα ένα φιλέτο. Εγγυήθηκε ότι η πλευρά του wagyu ήταν εξαιρετικά αδύνατο και ότι το λίπος θα έλιωνε. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν μπορούσαμε να το φάμε, καθώς δεν ήταν αυτό που θέλαμε.
Θα το δοκιμάσω άλλη μια φορά, αλλά ακούστε τους πελάτες σας, μην προσπαθήσετε απλώς να πουλήσετε το πιο ακριβό κομμάτι. δημιουργήστε ένα πελατολόγιο. Δεν θα αναφερόμουν σε άλλες περικοπές ως «φθηνότερες», είναι υποτιμητικό για τον εαυτό σας.
C. P.
Perfection! Always a great experience! Must try the crispy duck!!!
(Μεταφρασμένο)
Τελειότητα! Πάντα μια υπέροχη εμπειρία! Πρέπει να δοκιμάσετε την τραγανή πάπια!!!
d. s.
The very polite waitress that served my family and assisted many times my mother making her feel comfortable deserves the five stars.The food was very good too!
(Μεταφρασμένο)
Η πολύ ευγενική σερβιτόρα που εξυπηρέτησε την οικογένειά μου και βοήθησε πολλές φορές τη μητέρα μου να την κάνει να νιώθει άνετα αξίζει τα πέντε αστέρια. Το φαγητό ήταν επίσης πολύ καλό!
A. V. S.
Raw meat with strong taste and delightful sweets from the most beautiful Ladies & Gentlemen of Kefalari Square 🔝
Thank you 🖤
(Μεταφρασμένο)
Ωμό κρέας με δυνατή γεύση και απολαυστικά γλυκά από τις πιο όμορφες Κυρίες & Κύριοι της Πλατείας Κεφαλαρίου 🔝
Ευχαριστώ 🖤
A. W.
Great restaurant. Tried loads of seafood for the first time and really enjoyed it.
The service was excellent and the restaurant was located in a great part of town.
(Μεταφρασμένο)
Υπέροχο εστιατόριο. Δοκίμασα πολλά θαλασσινά για πρώτη φορά και το απόλαυσα πραγματικά.
Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική και το εστιατόριο βρισκόταν σε ένα μεγάλο μέρος της πόλης.
S. A.
Excellent meat choise. We had wagyu and it was excellent. Very helpful staff.
(Μεταφρασμένο)
Εξαιρετική επιλογή κρέατος. Είχαμε wagyu και ήταν εξαιρετικό. Πολύ εξυπηρετικό προσωπικό.
P. S.
High end service with very well chosen cut variety. A must if you are a meat lover
(Μεταφρασμένο)
Εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου με πολύ καλά επιλεγμένη ποικιλία κοπής. Απαραίτητο εάν είστε λάτρεις του κρέατος
A. R.
Excellent meat but really expensive
(Μεταφρασμένο)
Εξαιρετικό κρέας αλλά πολύ ακριβό
A. A.
Good service. Good quality meat... but way over priced. Unnecessarily high.
(Μεταφρασμένο)
Καλη εξυπηρετηση. Καλής ποιότητας κρέας... αλλά πολύ ακριβό. Αδικαιολόγητα ψηλά.
A. K.
Best place in Athens for meat lovers ...!!! Highly recommended!!!
(Μεταφρασμένο)
Το καλύτερο μέρος στην Αθήνα για τους λάτρεις του κρέατος ...!!! Συνιστάται!!!
C. K.
Top!
(Μεταφρασμένο)
Μπλουζα!
P. S.
O. K.
K. F.
Amazing food and service 👍🏼
(Μεταφρασμένο)
Καταπληκτικό φαγητό και εξυπηρέτηση 👍🏼…
I. P.
Amazing food .
(Μεταφρασμένο)
Καταπληκτικό φαγητό.
c.
Best meat in the history of meats
(Μεταφρασμένο)
Το καλύτερο κρέας στην ιστορία των κρεάτων
I. I.
Best meats ever
(Μεταφρασμένο)
Τα καλύτερα κρέατα όλων των εποχών
P. S.
Amazing place for meat
(Μεταφρασμένο)
Καταπληκτικό μέρος για κρέας
K. k.
G. G.
J. S.
e. d.
B. S.
S. S.
Ι. Ζ.