Αξιολογήσεις για Ιερός Ναός Παναγίας Μεσοσπορίτισσας. (Εκκλησία) στην Μαραθώνας (Αττική).
Ιερός Ναός Παναγίας Μεσοσπορίτισσας
Μαραθώνας 190 07, Ελλάδα
Περιγραφή
Πληροφορίες για το Ιερός Ναός Παναγίας Μεσοσπορίτισσας, Εκκλησία στην Μαραθώνας (Αττική)
Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, δημοφιλείς ώρες, επικοινωνία, φωτογραφίες και πραγματικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.
Αυτό το μέρος έχει καλές αξιολογήσεις, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους καλά και θα νιώσετε υπέροχα με τις υπηρεσίες τους, συνιστάται 100%!
Χάρτης
Αξιολογήσεις του Ιερός Ναός Παναγίας Μεσοσπορίτισσας
L. T.
Μικρή εκκλησία που βρίσκεται στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο του Τροπαίου της Νίκης της Μάχης του Μαραθώνα, που στήθηκε από τους Αθηναίους στο σημείο που φαίνεται πως έγινε το μεγαλύτερο μέρος της Μάχης του Μαραθώνα.
Η εκκλησία της Παναγίας της Μεσοσπορίτισσας, γιορτάζει στις 21 Νοεμβρίου (στη μέση της εποχής της σποράς) και ανακαινίστηκε το 2020.
E. M.
Μικρό εκκλησάκι, σε πολύ όμορφο σημείο. Ο αύλειος χώρος (αρκετά φροντισμένος) έχει τη μεγαλύτερη σημασία, γιατί εκεί κοντά βρέθηκε το Τρόπαιο του Μαραθώνα. Τώρα θα δείτε το αντίγραφο, μια και το αυθεντικό βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα. Από το σημείο διέρχεται ποδηλατική διαδρομή με αρίθμηση 3, από το πρόγραμμα "Μονοπάτια Πολιτισμού" της Ελληνικής Εταιρίας για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα.
V. C.
Όμορφο εκκλησάκι με αυλή που κουβαλάει μεγάλη ιστορία (εκεί βρέθηκε το τρόπαιο την νίκης της μάχης του Μαραθώνα)
N. T.
Πολύ όμορφο και γραφικό εκκλησάκι σε αρκετά απόμερο σημείο... σημαντικό επίσης ότι βρίσκεται δίπλα στο τρόπαιο της νίκης της μάχης του Μαραθωνα. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!
y. p.
Έτυχε να βρεθώ σε γάμο, παρα πολύ όμορφο μέρος.
a. a.
Φανταστικό τίποτα άλλο
ν. π.
Ωραία....
A. P.
Όμορφη εκκλησία
С. п. Г.
(Μεταφρασμένο) Μνημείο προς τιμήν της νίκης στον Μαραθώνα. Και η εκκλησία της Παναγίας. Αυτό το σημείο είναι πιο κοντά στο πεδίο της μάχης. Η Μάχη του Μαραθώνα (490 αιώνας π.Χ.), όπου η Περσική απόβαση των 65 χιλιάδων, που δεν γνώριζαν την ήττα κατά την εκστρατεία, και ο αθηναϊκός στρατός των 10 χιλιάδων, συνήλθαν, θεωρείται ιστορικό γεγονός. Οι ειδικοί σημειώνουν ότι για πρώτη φορά οι Έλληνες χρησιμοποίησαν τακτική. Τι τους οδήγησε στη νίκη. Μπορείτε να μελετήσετε τη θεωρία όσο θέλετε, αλλά η πλήρης εικόνα της μάχης είναι ξεκάθαρη, επισκεφθήκαμε μαζί σας σε ένα μέτριο μέρος. Ο Μαραθώνας, όπως φαίνεται από τις αρχαιολογικές ανασκαφές, ήταν, ιδιαίτερα στη Μυκηναϊκή περίοδο (δεύτερη χιλιετία π.Χ.), ήταν ο σημαντικότερος οικισμός εκείνης της Ελλάδας. Συνεχίζεται...
Ο αγαπημένος σας #Σωκράτης_της_Ελλάδας
(Αρχικό κείμενο)
Монумент в честь победы при Марафоне. И церковь Богородицы. Этот пункт ближе к месту сражения. Битва при Марафоне (490 век до нашей эры), где сошлись Персидский десант в 65 тысяч, до этого в ходе похода не знавший поражений, и Афинское войско в 10 тысяч, считается историческим событием. Специалисты отмечают, что впервые эллинами была использована тактика. Что привело их к победе. Можно сколько угодно изучать теорию, но полная картина сражения понятна, мы побывали с вами на посредственно на месте. Марафон, как показывают археологические раскопки, был, особенно в Микенский период (второе тысячелетие до н.э.) был важнейшим населенным пунктом той Эллады. Продолжение следует...
Ваш любимый #Сократ_по_Греции
R. G.